K.L.S.K. Londerzeel

Omdat voetbaltalent kansen moet krijgen

Zaterdag 6 mei hebben wij met de U7 blauwe ploeg ons laatste tornooi afgewerkt van dit seizoen bij onze buren van Steenhuffel.
Er waren 4 ploegen aanwezig: Steenhuffel, Boca United, Heffen en Sk Londerzeel.

Even de uitslagen op een rijtje:
Heffen-Sk - Londerzeel 1-1 & 1-2
Boca United - Sk Londerzeel 0-5 & 3-3
Steenhuffel - Sk-Londerzeel 2-1 & 3-1

Twee gewonnen wedstrijden, 2 keer gelijk en 2 keer verloren.
Een verdiende tweede plaats als eindresultaat.
Wat veel belangrijker is de manier waarop we gespeeld hebben.
Zeer aanvallend gedurende 6 wedstrijden, heel veel doelkansen en spannende wedstrijden.
Een paar heel mooie doelpunten gezien.
Een leuk tornooi voor mijn spelertjes!!! 

Met dit laatste tornooi, zit het voetbalseizoen er bijna op.
Nog enkele trainingen en iedereen krijgt 2 maanden rust.
Het was een erg leuk seizoen.
Iedereen heeft steeds het beste van zichzelf gegeven met een mooie eindresultaat.

Een echte vriendengroep bij U7 blauw!!!
Een gelukkige trainer die super trots is op het eindresultaat van zijn spelers.
Op naar volgend seizoen!!! 

Het vierde eindeseizoenstoernooi was er één op onze thuisbasis.
Een goed gevuld en knap georganiseerd toernooi waar jong en oud zich konden uitleven, amuseren en het beste van zichzelf laten zien.

We hadden de dag ervoor al een topresultaat neergezet op het toernooi van OHL met als mooi gevolg een knappe tweede plaats en de gastjes waren ook op gebrand om eindelijk eens een beker mee naar huis te mogen nemen.

Zo stonden we ons op te warmen tussen de wedstrijdveldjes op de mooie grasmat van het eerste veld, opgewonden, gemotiveerd en vooral aangevuurd door kapitein Mil die zijn kapiteinsband alle eer aandeed en zijn rol vol enthousiasme en vol moed vervulde.

Als 1e wedstrijd stond Hombeek op het programma.
Er werd goed gestart, samen in het kleine vliegtuigje werd er druk gezet in balverlies en in balbezit maakten ze het veld groter, maakten ze individuele acties, speelden ze knap samen en maakten ze het eerste doelpunt van het toernooi.
Mathis was pijlsnel en met zijn snelle voetjes was hij haast ongrijpbaar, Meshak was zoals steeds de rots in de branding die voor de zekerheid zorgde vanachter maar die ook op de vleugel veel klasseflitsen toonde.
Op voorzet van alweer een zeer attente en gefocuste Lars maakte Mathis het openingsdoelpunt.
De tweede goal werd gescoord door Mil na zich vrij te hebben gekapt en verschroeiend te hebben uitgehaald. Keeper stond erbij en keek ernaar. 2-0 eindstand, na een goede openingspartij.
Toch moesten we opletten dat we steeds allemaal samen verdedigden en aanvielen, want de tegenpartij was zeker niet zwak.

De 2e wedstrijd was tegen Buggenhout.
Een ploeg die een aantal reuzen in de ploeg had staan waarvan we hadden gezien dat ze nogal krachtig (zeg maar ‘kanonschoten’) konden trappen naar doel.
We stonden weer volledig uitgedost en waren er klaar voor.
Althans dat dachten we toch, lichtjes verrast door de hevigheid van de tegenpartij kregen we het niet in onze schoot geworpen, die tweede overwinning.
We waren te braaf in duel en de tegenstander verdedigde daardoor zeer goed.
Zelf waren ze aanvallend ook niet slecht, onze doelman Meshak heeft ze om zijn oren zien vliegen, de kanonskogels.
Gelukkig vlogen er een heel stel naast zijn kooi. We kwamen op achterstand, en moesten vechten om onze bal te veroveren en gevaarlijk te zijn.
Onder leiding van Mathis weeral, begonnen we meer en meer aanvallen in mekaar te boksen.
Maar enkele spelertjes van Buggenhout zagen die opmars van U8 Rood niet echt zitten, en besloten dan maar op de beentjes van die van ons te mikken, met enkele zware en vuile maar vooral totaal onnodige overtredingen als gevolg.
We zetten door, en kwamen meer en meer voor het doel van de tegenstander.
De doelpunten konden niet uitblijven, Imran deed ons weer wat ademen na een doelpunt nadat hij goed gevolgd was voor doel en ook onze ‘capi’ Mil, kwam er weer door en pikte zijn doelpuntje mee. Maar ook Buggenhout vond de weg naar doel en plots stond het 3-3.
De tijd begon te dringen en SK begon een tandje bij te steken, en dat tandje zorgde ervoor dat Buggenhout uiteindelijk brak, we legden er nog 2 binnen om het af te leren en konden uiteindelijk verdiend rusten met onze 2e overwinning in onze zak!
Dat was toch iets te nipt, zo vond ook onze immer positieve maar ook lichtjes nerveuze délégué 😊 , om dan maar over trainer Nils te zwijgen…

Lees meer: Tornooi SK Londerzeel - U8Rood

Zaterdag namiddag speelden onze rode en onze blauwe ploeg het tornooi te Lebbeke.
Alle spelers gaven het beste van zichzelf gedurende alle wedstrijden. De rode ploeg onder leiding van Dario Lemmens deed het uitstekend.
Ze wonnen hun 4 wedstrijden met volle overtuiging. Spijtig genoeg kregen we geen beker van de organisatie, toch wel een beetje jammer…
De blauwe ploeg verloor hun 4 wedstrijden, maar telkens met 1 of 2 doelpunten verschil.
Een beetje geluk ontbrak in de wedstrijden. Aanvallend waren we erg sterk, verdedigend ging het ons minder voor de wind.

Zondag voormiddag was het uiteindelijk dan zo ver. Ons eigen tornooi, iets waar ik al lang naar uit keek!!!
Met 16 ploegen begonnen we er aan bij U7. Voor de blauwe ploeg in een moeilijke reeks met Duffel, Gent en Kapelle op Den Bos.
De drie wedstrijden werden verloren. Tegen Gent en Duffel was dit te voorspellen.
Tegen Kapelle zat er veel meer in, maar we speelden onze slechtste wedstrijd van het tornooi.
Echt niks lukte, met als gevolg laatste in onze poule en moeten vrezen voor een laatste plaats op je eigen tornooi!
Niks was minder waar, want mijn spelertje herpakten zich. We wonnen onze 3 volgende wedstrijden met overtuiging en eindigde zo 13de.

De rode ploeg nam een vliegende start in de eerste fase en ging als een trein naar de eerste plaats.
Drie wedstrijden overtuigend gewonnen tegen Humbeek, Racing Mechelen en Beersel Drogenbos.
Prachtige prestaties jongens!!!
In de tweede fase van het tornooi speelden ze een erg goede eerste wedstrijd tegen Gent die nipt verloren werd met 1-0.
Jammer genoeg viel Owen gekwetst uit en hadden we zo maar 6 spelers over.
We zagen dat de vermoeidheid parten begon te spelen. Aanvallen ging nog, maar verdedigen ging moeizamer.
De tweede en de derde wedstrijd gingen verloren met : 5-0 en 4-2.
Er zat zeker meer in!!! 
Zo eindigde de rode ploeg net naast het podium, jammer maar toch mogen jullie fier zijn op het tornooi dat jullie speelden.

Proficiat aan alle spelers U7 die er deze twee dagen waren: Luca, Amar, Senne, Jasper, Mauro, Milow, Enzo, Josse, Matz, Wannes, Owen, Rayan, Quin, Joren, Lian en Lent.
Dario Lemmens proficiat voor de coaching en je gedrevenheid.
Je mag fier zijn op het eindresultaat van een heel jaar hard werken.

Afgelopen WE trokken we met onze vrolijke bende naar St. Amands. Een blik op het tornooiprogramma leerde ons al snel dat we in de ‘groep des doods’ werden ingedeeld, samen met Act2Prevent, RSCA Anderlecht en thuisploeg St. Amands. Klassementsambities waren dus niet meteen nodig, zodat we zonder stress konden starten. Er werd telkens 1x 17’ gespeeld.

Gezien niet iedereen altijd op tijd kan zijn, begonnen we maar aan de opwarming zonder trainer… ;-) Toegegeven, het verkeer zat er ook voor iets tussen…

Het belang van een goede opwarming werd meteen duidelijk in onze 1e wedstrijd om 09:00 uur tegen RSC Anderlecht, waar al snel bleek dat onze mannen nog niet allemaal even wakker waren. We speelden zeker een degelijke wedstrijd, waarin we zelfs op voorsprong kwamen. Lars pegelde de bal, na een rush op de linkerflank, heerlijk vanuit de linkerhoek met links mooi in doel voorbij een verdwaasde keeper.

De mannen van Anderlecht stonden erbij en keken ernaar… Even later hing Anderlecht iets te makkelijk de bordjes weer in evenwicht. Enkele minuten later scoorde Lars zijn tweede tegen RSCA, dit na mooi samenspel van de ploeg.

Na enkele puike reddingen van keeper Senne (smaakt naar meer ;-)) moest hij zich uiteindelijk toch nog gewonnen geven bij de 2-2. Deze stand konden we lang behouden tot plots het motortje wat sputterde en we toch nog 2 goals incasseerden. 4-2 eindstand, zeker geen slechte match tegen zo’n ploeg maar er had zeker en vast iets meer in gezeten.

Onze 2e wedstrijd werkten we af tegen thuisploeg St. Amands… Ander terrein, andere grasmat, ander spelverloop! Van minuut 1 tot minuut 17 was het een complete walk-over.

Zonder op het gaspedaal te duwen, op 75% van onze krachten, werd de thuisploeg met 8-0 naar huis gestuurd. Heerlijke dribbels van Imran en Mathis, een beresterke Milan die aan de lopende band scoorde, enkele bommen van Mil en het ‘Zidanneke’ van Lars maakten er een supermatch van! Als klap op de vuurpijl was er in de laatste minuut nog de kopbalgoal van Senne (hij hield er wel een knalrode kaak aan over). ;-)

De 3e poulewedstrijd beloofde vuurwerk te geven. Onze mannen werden op voorhand gewaarschuwd voor Act2Prevent. Op de klassieke vraag: “zijn die sterk?” konden we alleen maar zeggen dat verliezen geen schande was, het aantal doelpunten dat we zouden tegenkrijgen was eveneens onbelangrijk. Act2Prevent is immers echt een topper en wint aan de lopende band tornooien tegen eliteploegen. Onze toppers moesten proberen hun eigen spel te spelen en te genieten!

Amai… ging dat even anders dan gedacht!

Onze gastjes speelden hun sterkste match van het seizoen tegen een onwaarschijnlijk Act2Prevent, hetgeen de uiteindelijke winnaar zou worden van het tornooi. (waar onder andere nog KV Mechelen en Genk rondliepen..)

Lees meer: Verslag tornooi St. Amands U8 Rood  - 22/04/2017

Uitslag: 15-7
De laatste competitiewedstrijd van dit seizoen hebben wij afgesloten met een overwinning!!!
We kenden een erg moeizame start.
We waren wel de betere ploeg, maar de bal was vaak te ver van de voet of we hadden niet voldoende controle over de bal waardoor de meeste acties mislukten.
Na een kwartier stond het 2-1. In het tweede kwartier ging het van 2-1 naar 2-5 omdat we niet voldoende verdedigde.
Onze vleugels stonden veel te ver in balverlies.
Na de 2-5 kantelde de wedstrijd opeens en ging het van 2-5 naar 7-5.
Opeens lukte de acties wel en werden er betere passen gegeven.

Het derde en het vierde kwartier waren volledig voor ons.
Het werd uiteindelijk 15-7 door goed uitgevoerde acties en dribbels!!!
Na Nieuwjaar 10 wedstrijden gewonnen, slechts 1 verloren en 1 keer gelijk.

Proficiat aan al mijn spelers van de blauwe ploeg.
Dikke proficiat voor jullie inzet het hele jaar door en het plezier dat jullie mij gegeven hebben, een echt topteam.
Dank u Luca, Amar, Senne, Josse, Molow, Mauro, Jasper, Matz en Enzo!!!

Zaterdag 15 april speelden we het paastornooi bij onze buren uit Sint-Jozef.
Er deden 4 ploegen mee aan dit tornooi. Humbeek, Puurs, Steenhuffel en Sk Londerzeel.
Onze eerste wedstrijd verloren we met 5-4 van Puurs.
In onze tweede wedstrijd werden we fysiek overklast en werd het 6-2 tegen Humbeek.
De derde groepswedstrijd tegen Steenhuffel werd super spannend.
Van een 3-1 achterstand ging het naar een 5-3 voorsprong. In de laatste minuut werd het nog 5-4.

Humbeek won al hun wedstrijden en eindigde met 9 punten eerste in de groep.
Wij eindigden verassend genoeg nog op de tweede plaats met slechts 3 punten evenveel als Puurs en Steenhuffel.
Het aantal gemaakte doelpunten gaf de doorslag en daarom mochten wij de finale spelen tegen Humbeek.

We wisten wat ons te wachten stond, een fysiek sterke tegenstander. Het werd een super spannende finale die eindigde op een 2-0 winst voor Humbeek.
Wij waren zeker niet slechter, maar maakte onze kansen niet af en dat deed de tegenstander wel.
Toch een verdiende tweede plaats met vooral aanvallend sterk voetbal.

Een dikke pluim voor: Milow, Mauro, Josse, Mathis, Senne, Jasper en Enzo.

Op paasmaandag speelde de U10 selectie het tornooi van Beigem.
Na de 2de plaats in de voorrondes werd er gespeeld voor plaats 3 en 4.
In de kleine finale tegen Liedekerke werd er aan een razend tempo gespeeld en werd een gelijkspel (0-0) behaald.
Dus op naar de strafschoppen.
5 spelers werden van elke ploeg aangeduid en door onze keeper 3 penalty’s te pakken is SK op de 3de plaats geeindigd.
Goed gedaan mannen !

Tornooi Beigem U10

Uitslag: 7-16
Zaterdag een heel goede wedstrijd gezien op het veld van Mollem.
Juiste passen en goede acties op de juiste momenten, veel doelpunten en voetballertjes die ondertussen vrienden van elkaar zijn geworden.
We durven te voetballen met opstart bij onze keeper, gaat het eens verkeerd dan is dat maar zo.
Na de wedstrijd was de trainer van Mollem vol lof over onze manier van spelen en beleving er rond.
Hij vond ons technisch sterk en stevig op onze benen staan.
Wij zijn de enige ploeg die na de winterstop tegen hun heeft kunnen winnen.
Ik kan alleen maar zeggen dat er een goede visie is op Sk Londerzeel en dat ik mag werken met een top collega trainer.
Ik kijk alvast uit naar de laatste wedstrijd en de tornooien die nog komen. Ik ben enorm trots op deze groep, jullie zijn mega super tof.

Uitslag: 7-8
Vandaag een goede wedstrijd gezien van onze blauwe ploeg.
De vorige wedstrijd hadden we nipt verloren tegen Kap.
Trouwens onze enige wedstrijd die we na de wintersop verloren hebben, de andere 8 wedstrijden werden gewonnen!!!
Er zit duidelijk heel veel positieve evolutie in de spelertjes.
Het was een erg spannende wedstrijd waarin je duidelijk zag dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren.

We kwamen al vrij snel 2-0 achter, na 30 minuten stond het 4-5.
In het derde kwartier kenden we een zeer goede periode, waarin we 3 keer scoorden. Zo werd het 4-8.
Het vierde kwartier was het bij ons wat minder en kwam Kap. nog terug tot op één doelpunt. Vandaag zag ik al enkele keren 2 goede passen na elkaar en werden er goede dribbels gemaakt.
We proberen sinds vorige week van achter uit te voetballen.
Dit gaat week na week beter. Hier blijven we verder aan werken.

Echt allemaal erg goed bezig!!! Zaterdag waren er weer veel supporters en ze waren allemaal erg enthousiast. Iedereen super goed bezig, Sk Londerzeel!!!

SK Londerzeel U13C

Onze U13C wonnen de derby tegen Ramsdonk met 4-3 en verdienden daarmee een plaatsje in de krant!
Proficiat coach, spelers en afgevaardigde!
U13CUitslag: 14-7
Zondag de derby gespeeld tegen onze buren uit Steenhuffel.
Er was veel volk komen opdagen, leuk om te zien!
Het waren geen gemakkelijke weersomstandigheden door de felle wind.
We speelden een heel goede wedstrijd gedurende 3 kwartjes.
Het eerste kwartier stonden we 4-0 voor. In het tweede kwartier kwamen we 7-0 voor, daarna werd het op korte tijd 7-4 en was het spel wel wat minder.
Daarna herpakten we ons weer en scoorden we op korte tijd 3 doelpunten en Steenhuffel 1.

In het vierde kwartje waren we duidelijk de betere ploeg en maakten we nog 4 doelpunten.
Tijdens heel de wedstrijd hebben we voldoende kansen gehad en scoorden we 1 keer op een voorzet.
De spelertjes geven ondertussen passen naar elkaar om zo een doelkans te creëren.
Het thema dat ingeoefend werd is er een paar keer uit gekomen.
De keeper dribbelt in, de straat gaat breed en de vleugel gaat verder open.

Er werd een paar keer goed tussen de poorten gespeeld.
Super tevreden trainer want dit hebben we slechts 1 keer geoefend en dit kwam er al uit!!!
Goed bezig jongens en doe zo verder, trainer gelukkig.

Uitslag SK - Mazenzele: 9-8
Het was geen gemakkelijke wedstrijd vandaag.
Dit omdat de tegenstander vrij stevig in duel ging.
We hadden gedurende een hele wedstrijd voldoende kansen om te scoren.
We kwamen het eerste kwartier 4-1 voor. Nadien ging het van 4-3 naar 6-3.
In het derde kwartier kende we een terugval en werd het 7-8 en was de tegenpartij beter dan wij.
In het laatste kwartier hadden we terug de bovenhand en maakten we in de laatste 5 minuten nog 2 doelpunten.
Het thema deze week verdedigen (remmend wijken) was in het begin van de wedstrijd goed, maar naarmate de wedstrijd vorderde werd dit minder en minder gedaan.
Door het stevig zijn in de duels werd het een moeilijke wedstrijd, maar al voetballend en individueel waren wij sterker!!!
Trainer dus fier op zijn jongens, dikke pluim voor Jasper, Amar, Josse, Mauro, Senne en Matz.
Geen uitslag dit weekend bij onze wedstrijd tegen Meise. Meise had gevraagd om 2 tegen 2 te spelen.
Dus hebben we dit zo gedaan. Eigenlijk was het drie tegen drie want het was met een doelman en twee veldspelers.
De doelman moest met zijn bal dribbelen en één van de twee vrije spelers aanspelen. Ik zag vele goede acties langs onze kant en heel veel doelpunten.
Een leuke namiddag, maar geef ons toch maar 5 tegen 5.

Uitslag 4-4.
De wedstrijd werd gespeeld in de namiddag op een zeer slecht veld vol putten en oneffenheden. De accommodatie liet de wensen over. We probeerden acties te maken, maar dit lukte niet echt, laat staan een goede pas geven.
De concentratie lag bij vele spelertjes een pak lager dan anders. Het uur van spelen heeft hier zeker mee te maken. Toch hadden wij meer moeten scoren. We kwamen 4 keer alleen voor de keeper, maar konden niet scoren. We hebben wel één doelpunt gemaakt met de mindere voet!!! Dit is een zeer positief punt omdat we hier reeds twee weken op training mee bezig zijn.
De doelpunten die wij maakten waren allemaal individuele acties. Ik kan alleen maar zeggen dat wij als trainers en spelertjes tevreden mogen zijn met ons kunstgrasveld en onze goede omkadering die er is op Sk Londerzeel.

Een pluim voor onze organisatie elke week!!! Amar, Luca, Senne, Matz, Enzo, Mauro en Josse super goed gewerkt, de trainer is zoals al het hele seizoen super fier op jullie. Blijven verder doen toppers!!!

Uitslag: 1-15.
Ik zag vandaag als trainer een heel goede wedstrijd van onze spelers tegen Wolvertem-Merchtem.
Elke week zie je verbetering in het spel en zie je zaken waar je in de week op traint terug komen in de wedstrijd.
Dit verdiend toch wel een dikke duim voor de spelers. Het kleine vliegtuigje stond heel goed, hierdoor geraakte de tegenstander bijna niet aan ons doel.
We hadden snel te bal en konden heel de wedstrijd gevaarlijk zijn van op de vleugels. De bal wordt bijna niet meer weggetrapt tijdens de wedstrijd.
We proberen elke keer een actie te doen. Ik zag enkele mooie voorzetten die net niet tot een goed einde werden gebracht.
Deze week werd er gewerkt op het gebruiken van de mindere voet. Ik zag enkele doelpogingen met de mindere voet.
Als wij de bal hadden gingen de vleugels goed naar buiten waar door er een goede pas kon gegeven worden door onze staart!!!
Ik merk dat de spelers heel veel meenemen van de trainingen naar de wedstrijden. Ze proberen uit te voeren wat er gevraagd wordt.
Goed bezig jongens, doe zo verder Sk Blauw, jullie trainer is apentrots!!!
Deze wedstrijd tegen Mollem kende een super spannend verloop.
Het eerste kwartier waren we duidelijk de betere ploeg.
Het kleine vliegtuigje stond heel goed, hierdoor konden we Mollem van ons eigen doel weghouden. We scoorden twee keer.
In het tweede en derde kwartier waren wij het meest gevaarlijk, maar we konden slechts 1 keer scoren.
Mollem daarentegen wel. Ze scoorden 3 doelpunten.
In het derde en vierde kwartier waren wij weer de betere ploeg met de beste kansen.
Toch scoorde Mollem 2 keer en stonden we 3-5 achter, voor alle duidelijkheid dit was niet verdiend.
We vochten terug tot 5-5.
In het laatste kwartier van de wedstrijd namen we een valse start en stonden we 1 doelpunt achter.
We gaven niet op en maakte nog 2 doelpunten en zo werd het 7-6 voor Sk Londerzeel!!!
Een super spannende wedstrijd die wij verdiend wonnen.
Vele individuele acties gezien en enkele mooie doelpunten.
Gedurende heel de wedstrijd hadden wij voldoende doelkansen om te scoren.
Super gedaan jongens, de trainer is super fier op jullie!!!
Proficiat Milow, Mauro, Josse, Senne, Luca, Amar en Matz.
Uitslag: Ritterklub Jette 1 - SK Londerzeel U7 Reg Blauw 20.
Deze wedstrijd werd een ware doelpuntenkermis.
Nooit gedacht voor de wedstrijd dat wij vandaag 20 doelpunten zouden scoren tegen Jette.
Tijdens de wedstrijd zag ik vele goede acties en met momenten enkele mooie passen.
De trainer zag acties die geoefend werden tijdens de week.
Onze mannekes deden wat ze vorige week niet deden, op doel trappen en scoren!!!
Zelfs een bloedneus door een botsing kon ons vandaag niet stoppen.
Blijven werken jongens op training en voor elkaar.
Als we dit doen gaan we nog wedstrijden winnen dit seizoen.
Op naar de wedstrijd tegen Mollem volgende week zondag.
Voor nu een dikke duim voor: Milow, Mauro, Josse, Amar, Senne en Matz.

Gedurende heel de wedstrijd goede acties gezien of een poging tot een goede acties.
Een wedstrijd die gelijk op ging tot het derde kwartier.
Bij een aantal speler was er duidelijk een gebrek aan concentratie.
Hierdoor ging het van 5-3 voor ons naar 5-8.
Het vierde kwartier beginnen we terug heel goed en maken meteen een doelpunt.
Toch kennen we hier eveneens een terugval en wordt het uiteindelijk 6-12.
Toch ben ik over het algemeen tevreden omdat ik vele individuele acties heb gezien.
Dit blijft bij U7 erg belangrijk.

We moeten durven om naar de goal te trappen want dat doen we te weinig.
Op naar volgende week!!!

U7 MalderenZondag 8 januari speelden we het indoortoernooi in Malderen met onze u7 ploeg.
Alle 8 ploegen werden onderverdeeld in 2 poules. In onze poule zaten Anderlecht, KV Mechelen en Ramsdonk.

De eerste wedstrijd was tegen Ramsdonk. Deze wonnen we overtuigend met 5-0. De score had zeker nog hoger kunnen oplopen, maar we misten een aantal grote kansen.

De tweede wedstrijd tegen KV Mechelen kende een super spannend verloop. Door een gebrek aan concentratie in het begin van de wedstrijd stonden we snel 2-0 achter.
Na de 2-0 herpakte we ons en maakten we snel terug 2-2. We kregen nog goede kansen, maar het geluk ontbrak een beetje.
In de laatste minuut maakte KV er 3-2 van. Op dat moment vrij onverdiend.
In de allerlaatste seconde van de wedstrijd scoorden we van vrij ver met een hard schot nog de 3-3.

Voor onze derde poule wedstrijd moesten we het opnemen tegen Anderlecht met als inzet een plaats in de finale. Onze spelers keken enorm uit naar deze wedstrijd en gingen er dan ook volle bak tegen aan.
Wij waren voetballend beter dan onze tegenstander en troffen tot 3 keer toe paal en of de deklat.
Anderlecht kreeg twee goede kansen en scoorden telkens. Jammer voor ons, toch scoorden we op het einde nog een doelpunt waardoor het nog 2-1 werd.

We werden op deze manier tweede in onze poule met evenveel punten als KV Mechelen.
Door een beter doelpuntensaldo speelden wij voor de derde en de vierde plaats tegen de U7 elite van KV Mechelen.

Onze plaatsingswedstrijd tegen KV Mechelen was er wat te veel aan…
KV Mechelen speelde nog op hetzelfde niveau als ze het hele toernooi al deden. Bij ons was bij vele speler de concentratie helemaal weg en lukte er bijna niks meer.
We werden verslagen met 8-0 en eindigden op de vierde plaats na KV Mechelen, Anderlecht en Act to Prevent.

Toch een resultaat om trots op te zijn als trainers van SK Londerzeel!!!
Onze spelers hebben dat super gedaan, ze hebben laten zien dat wij goed aan het werken zijn.
Bedankt aan alle ouders om zo massaal aanwezig te zijn en jullie goede steun tijdens de wedstrijden. Allemaal schitterend gedaan!!!
Een pluim voor: Milow, Joren, Lent, Rayan, Owen, Lian en Quin.

U10 Regionaal behaalt de 3de plaats op het tornooi van Malderen

08 januari 2017
U10R MalderenOp het tornooi van Malderen is de U10 regionaal ploeg 3de geeindigd.
Na winst tegen Delta Londerzeel, gelijkspel tegen Steenhuffel en Meise en verlies tegen Act2Prevent is de U10 regionaal ploeg 3de geeindigd op het tornooi van Malderen.
Een dikke proficiat aan spelers & trainer!

Toernooiverslag K. Sp. Sint Gillis Waas 11 december 2016 en finalewedstrijden voor plaatsen 1 – 4 op maandag 2 januari 2017

Het begon voor U8Rood op zondag 11 december in de Sporthal in Sint Gillis Waas.
We zouden vier wedstrijden spelen die erover zouden beslissen voor welke finaleplaatsen we zouden strijden.
Omdat het een druk toernooi was en omdat er maar 1 speelveld was, was er geen sprake van opwarming. De jongens werden losgelaten, licht zenuwachtig namen ze hun plaats in. 6vs6 was de formule op dit toernooi, en het bleek gemakkelijker te gaan dan verwacht.
De eerste wedstrijd was tegen KSV Temse, een ploeg die achteraf gezien, een te pakken tegenstander was. Maar het geluk stond nog niet helemaal aan onze zijde. De uitslag 1-1.
Wedstrijd 2 werd gewonnen tegen Bornem. 0-1, met een doelpunt van Mil Scheers die ons de verlossing bracht in een hevige wedstrijd met vele kansen.
De jongens begonnen zich beter en beter te voelen en zich meer te amuseren. Ze stonden allemaal op scherp voor de volgende wedstrijd tegen Sint Pauwels. 3-0 werd het door doelpunten van Senne en Meshak 2x.
Wat bleek nu, we konden poulewinnaar worden indien we onze laatste wedstrijd wonnen tegen Waasland Beveren, een eersteklasser. Onze toppers, licht nerveus maar volgepompt met adrenaline startten furieus aan de wedstrijd. Fysiek werden de Waaslanders van het veld geveegd, door een ijzersterke Lars en Senne vanachter. Mil, goalgetter op zijn best in de laatste wedstrijd legde er proper twee binnen. Eentje met links en eentje binnen gepoeierd met zijn rechter uit de draai.
SK is kampioen! Vandaag toch eventjes, want de finalewedstrijden op 2 januari moesten echt beslissen over de eindwinnaar van het toernooi.
Twee weken later stonden we daar terug, iets andere spelersinvulling (Meshak en Mil waren er niet), maar Theo en Tom kwamen het roodblauwe legioen versterken.
De eerste wedstrijd tegen Doorslaar, sterke wedstrijd waarbij we ook op voorsprong komen na een hemelse afwerking van Theo op voorzet van Imran, die heel de wedstrijd ongrijpbaar was door zijn technische hoogstandjes. Maar Doorslaar gaf niet op. Ze kwamen maar twee keer door onze ijzeren muur vanachter die werd opgetrokken door Lars en Senne, maar het was wel 2x bingo. 1-2 eindstand. Later zou blijken dat Doorslaar iedereen over de knie zou leggen en het toernooi verdiend zou winnen.
Voor ons stonden daarna nog twee wedstrijden op het programma. Sint Niklaas A en B waren leuke tegenstanders en dat resulteerde in twee spannende wedstrijden. 0-0 en 1-1, hoewel we beide wedstrijdjes verdienden te winnen op basis van kansen en balbezit. Uiteindelijk bleken deze 2 punten genoeg voor een verdiende 2e plaats op het toernooi en op een mooie afsluiter van de dag.
Dit smaakt naar meer! 2017, maak je borst maar nat want U8 Rood komt eraan!

Kalender

Klik hier om de planning te openen...

Testen

Heb je interesse om bij SK Londerzeel te komen spelen? Wil je onze toffe jeugd vervolledigen? Mee plezier komen beleven met de andere 320 jeugdspelers?

Met andere woorden: Wil jij deel uitmaken van ons Blauw-Rode Team?

Klik dan hier voor meer info.